News & Blogs

 

 

1 jaar dealerschap met agrovision
LiveArticles/2263/CowManagerAgroVision480web.jpg


CowManager en AgroVision zijn sinds een jaar een succesvolle combinatie in de Nederlands en Vlaamse melkveehouderij sector. Naast een dealerschap is er ook een koppeling met CowVision (AgroVision's management systeem) en CowManager beschikbaar voor nog betere notificaties over de vruchtbaarheid-, gezondheid-, en voedingsstatus van een koe door het combineren van data. Om te vieren dat CowManager en AgroVision al 1 jaar een succesvolle combinatie is voor de Nederlands en Vlaamse melkveehouderij sector, hadden wij in de maand juli winactie van een CowManager systeem met 20 Sensors.

En de winnaar is...

De winnaar van het CowManager systeem met 20 sensors is Jolien Verboven van Van Looy - Janssens LV uit Bouwel, Vlaanderen. Ze melken sinds maart in een nieuwe stal en willen steeds blijven verbeteren. Wij zijn er van overtuigd dat CowManager jullie hierbij kan helpen.

Wij wensen jullie veel plezier en werkgemak met CowManager!

Een succesvolle samenwerking
Snelgroeiende en succesvolle organisaties zoals CowManager en AgroVision profiteren van een sterke partnerrelatie. CowManager heeft een globaal bereik door een wereldwijd dealernetwerk. De dealers zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van hun betrouwbaarheid, lokale aanwezigheid en kennis van de melkveehouderij. AgroVision en CowManager delen beide dezelfde drive om continu slimme en praktische oplossingen te ontwikkelen om het leven van boeren zo makkelijk mogelijk te maken, wat resulteert in een verbetering van de productiviteit en winstgevendheid van melkveebedrijven.

De toekomst
Een sterke lange termijn partnerrelatie draagt bij aan de groei van zowel CowManager als AgroVision. Het geeft vertrouwen in de markt. Samen luisteren wij naar de wensen van melkveehouders, die CowManager meeneemt in de 8-wekelijkse update van het systeem. Hierdoor zijn CowManager klanten altijd voorzien van de laatste ontwikkelingen.

Eind mei heeft CowManager een nieuwe identiteit onthult. Een frisse manier van communiceren om de naamsbekendheid te vergoten en hun wereldwijde netwerk van melkveehouders uit te breiden. CowManager's nieuwe tagline 'Slim. Met precisie.' benadrukt dat accurate informatie over de gezondheid van koeien essentieel is voor het succes in de melkveehouderij. Als dealer van CowManager in Nederland en Vlaanderen verkocht AgroVision het koemonitoringssysteem onder de naam CowVision SensOor. Met deze nieuwe identiteit van CowManager besloot AgroVision deze naam los te laten en het koemonitoringssysteem eveneneens als CowManager in de markt te zetten.

Join our mailing list

Loading

  •